Publicat in ianuarie 9, 2014 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Protocolul Secret sau Cartea Profetiilor


Clarvazatorul si profetul Edgar Cayce vorbea despre sfarsitul timpului cand umanitatea va fi impartita intre cei care isi inteleg natura comuna si se comporta ca fratii si ceilalti, egocentrici si separatisti. Semnele intrarii in “Timpul Marilor Prefaceri Spirituale” vor fi calamitatile naturale si descoperirea continentelor pierdute, care vor iesi din oceane in urma unor cutremure devastatoare.

Interesant, dar informatiile lui Cayce sunt coroborate de profetiile unui guru tibetan, Djwal Khul consemnate de Andrew Thomas in Shamballa, oaza de lumina. Iata textul: “Dupa o serie de cutremure, insulele se vor ridica din oceane, in regiunea Azorelor, iar ruinele Atlantidei vor fi descoperite si explorate. Atunci va incepe ciclul Tara, in care umanitatea va reprezenta singurul popor planetar si va intalni alte civilizatii din univers!”

In 1942, dupa ce soldatii germani au distrus o sinagoga din Varsovia, au fost descoperite niste pergamente scrise in jurul anului 1000 care poarta numele de Cartea profetiilor. Acestea au disparut din nou pana in 1992 cand au reaparut langa Moscova, la Zagorsk, in arhivele unei manastari ortodoxe. Desi sunt multi care-i contesta autenticitatea, cartea contine niste informatii care descriu cu o acuratete incredibila evenimentele istorice ale razboaielor mondiale, calamitatilor si catastrofelor planetare trecute, printre care Hiroshima, Nagasaki, Cernobal si altele care vor sa vina!

Va propun doar un citat: “Cand ca incepe Anul O mie, care vine dupa Anul O Mie, pamantul se va cutremura in mai multe locuri si orasele se vor prabusi. Tot cea ce va fi construit fara ascultarea celor intelepti va fi amenintat si distrus. Omul se va incapatana, deorece orgoliul este nebunia lui. Nu va auzi avertismentele repetate ale Pamantului si incediul va distruge noile Rome, iar in mormanele de ruine acumulate, saracii si barbarii, vor jefui, in pofida legiunilor, bogatiile abandonate.Atunci Soarele va arde pamantul, aerul nu va mai fi voalul care protejeaza de foc, va fi doar o perdea gaurita, iar lumina fierbinte va roade pielea si ochii…”

Incredibil, dar scenariul exploziilor solare, care preocupa comunitatile stiintifice are exact aceleasi predicate! In universul cuantic totul porneste de la campul informational generat de tripartitia:gand-rostire-actiune, asadar suntem cu totii responsabili pentru tot ceea ce ni se va intampla! Doar trezirea Constiintelor ne mai poate salva!