Publicat in iunie 22, 2013 de Oreste Teodorescu in Psihotronica
 
 

„Radiatia de durere”, o arma psihotronica foarte uzitata


Imaginea clasica a manipularii este omul tras de sfori, insa ar trebui sa devenim constienti, ca astazi, in era tehnologica, predicatele persuasiunii si controlului institutionalizat sunt de, cu o totul, alta natura. Marile puteri , corporatiile transnationale detin si utilizeaza, la nevoie, sisteme si tehnologii militare care bombardeaza cu unde hertziale modelate, mase largi din populatie, inducandu-le o predispozitie de comportament si o modalitate de a lua decizii.

Cum omul functioneaza neuronal, zilnic intre 0,5 si 20 de hz, traversand zonele constient, subconstient si inconstient si pentru ca traieste intr-un imens ocean radionic in care interfereaza activ si pasiv cu diferitele campuri electromagnetice, aceste procedee care definesc Psihotronica, inca din anii ’50, sunt atat de subtile si de constante, incat devin o a doua natura o subiectilor vizati. Asa se explica apatia, oboseala, lipsa de entuziasm, teama, lipsa de reactie in fata unor abuzuri,sau dimpotriva multimile dezlantuite, excesele de violenta ale protestatatrilor etc.

Experimentele au demonstrat cat de eficiente sunt aceste arme electromagnetice. In 2007, autoritatile din Georgia au folosit  generatoare acustice care provoaca stari de panica si dereglari psihice. Acestea au fost instalate pe jeepurile politistilor si scoteau sunete ascutite. Prin concentrarea  undelor electromagnetice asupra demonstrantilor s-au indus programe de frica in spatii deschise. Specialistii militari au identificat acest dispozitiv, numit LRAD-Long Rangd Acoustic Device, elaborat de American Technology, la solicitarea Pentagonului. Arma sonora a mai fost folosita in timpul razboiului din Irak. Dispozitivul provoaca o durere infernala in urechi, un sentiment inexplixabil de panica, precum si diverse tulburari psihice. Daca se modifica parametrii de functionare ai dispozitivului se trece usor de la paralizia musculara, chiar la decesul subiectului. In 1989, URSS a experimentat pe populatia Romaniei diverse dispozitive sonice care au manipulat mase largi de populatie in acele sangeroase zile al prabusirii regimului Ceausescu.

In revista americana Aviation Week din 10 octombrie 2010 scrie: „Radiatia de durere” este prezentata ca fiind un mijloc „uman si neletal”, iar punerea in practica a acestuia este efectuatat cu aprobarea Directiei unite a armelor neletale din cadrul Ministerului Apararii”. Dupa parerea unor specialisti in psihotronica aceste dispozitive mobile, care nu lasa nici o urma vor fi potrivite nu doar pentru prevenirea si dispersarea huliganilor sau demonstrantilor, dar si pentru intimidare si tortura.Sunt unii care cred ca aceste experimente se fac si pe prizonierii din bazele secrete ale CIA, in lume.

Daca pana in 1989, sovieticii excelau in acest razboi info-energetic,urmati de americani, iata ca in ultimii ani, tari precum Anglia, Franta, Germania detin si folosesc astfel de dispozitive. Franta le-a testat pe revoltele magrebienilor de la Paris, iar Londa le-a utilizat cand s-a revoltat populatia de culoare de la periferie.