Publicat in noiembrie 17, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Razboaiele mileniul III, Minciuna si Nivelarea Planetara


Scenariul modelarii umanitatii pana cand va fi pregatita si chiar dispusa sa accepte Guvernul Planetar se deruleaza secvential de cateva secole. Revolutiile, razboaiele fac parte din planul ocult de dominare si control, toate aceste ingrediente se regasesc in Protocoalele Inteleptior Sionului, text dezvaluit la sfarsitul sec al XIX-lea:

http://www.scribd.com/doc/2573970/Protocoalele-Inteleptilor-Sionului

Sa ne reamintim conflictele militare coordonate si impuse de oculta mondiala:

Afghanistan (2001)

  • Presedintele Bush a  invocat  razbunarea pentru atacurile din 11 septembrie 2001 şi capturarea celui mai mare terorist al planetei, Bin Laden.
  • Scopul fiind: controlul militar al Asiei Centrale, considerată regiune strategică, în vederea construirii unei conducte care să traverseze Afghanistanul, pentru a permite controlul rezervele de petrol din Asia de Sud.
  • Consecinţe: Ocupaţie pe termen lung și creştere uriașă a producţiei şi traficului de opium.

Irak (2003)

  • Premizele: Saddam posedă arme periculoase de distrugere în masă. Afirmație făcută de Colin Powell la Naţiunile Unite, cu prezentare de dovezi. Casa Albă a ordonat agenţiilor de spionaj falsificarea acestor rapoarte (vezi afacerea Libby) sau, pur şi simplu, fabricarea lor.
  • Scop: Controlarea tuturor resurselor de petrol şi șantajarea rivalilor: Europa, Japonia, China…
  • Consecinţe: Irakul a fost scufundat în haos și barbarie, iar femeile irakiene au fost obligate să revină la starea anterioară, de supunere totală și obscurantism.

 Venezuela – Ecuador (2008)

  • Pretext: Chavez sprijină terorismul, importă arme, este un dictator. Pana la moartea sa din 5 martie 2013, Chavez a fost considerat ostil si periculos pentru…democratie.
  • Scop: Companiile multinaţionale din SUA vor să menţină controlul asupra petrolului şi celorlalte resurse sud-americane, temându-se de eliberarea socială şi democratică a Americii Latine.
  • Consecinţe: Washingtonul duce un război generalizat pe continentul sud-american: lovituri de stat, sabotaj economic, șantaj, amplasarea de baze militare în apropierea resurselor naturale…

Si acesta este doar varful aisbergului politicii globaliste. Cele mai periculoase razboaie sunt cele nevazute, duse pe teritoriul psihotronicii care vizeaza campul mental si duhovnicesc al fiintei omenesti.