Publicat in noiembrie 21, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Soc in lumea politica: Unul dintre cele mai tenebroase secrete ale Elenei Udrea iese la iveala


Adevarul nu poate fi ocultat prea multa vreme, caci il contine in sine pe insusi Dumnezeu. „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata” ne intareste Iisus crezul nostru in nemurire sufletului. Dar actorii politici nu-l slujesc de regula pe Dumnezeu, ci dimpotriva, se inchina cu toata fiinta Regelui Minciunii.

Zilele acestea asistam la deconspirarea unei mari prietenii deghizata in competitie politica. Opozitia dintre Elena Udrea si Victor Viorel Ponta se demonstreaza a fi fost doar o perdea de fum, menita sa-i pacaleasca sau sa-i inflacareze.dupa caz pe bietii electori naivi. In realitate lucrurile stau foarte diferit. Desi ii poate surprinde pe multi dintre sustinatorii celor doi, aparent opozanti politici, iata pe scurt cum stau de fapt lucrurile:

  • In calitate de avocat, actualul prim-ministru al Romaniei a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea, incepând din perioada in care aceasta era sefa Cancelariei Prezidentiale.
  • Sase companii deținute de Dorin Cocos impreuna cu tatal sau,  Victor Cocos si de Anca Dinu (sora lui Dorin) au beneficiat de serviciile avocatesti ale lui Victor Ponta in anii 2005-2006.
  • In  baza de date a Monitorului Oficial, numele cabinetului “Victor Viorel Ponta» figurează de zece ori în legatură cu grupul Cocos.
  • In 2013, fiind ministru interimar al Justitiei, Ponta o numeste pe Alina Bica la sefia DIICOT.
  • Astazi, Alina Bica este cercetata de catre DNA pentru un caz de retrocedari ilegale in cuantum de 150.000.000 de euro, ale carui beneficiar real este acelasi grup din jurul lui Dorin Cocos.

udrea_cocos_ponta23

Cred ca nu iti trebuie abilitati de investigator ca sa intuiesti legaturile profunde, dar periculoase intre interesele familiilor Urea Cocos – Ponta. Pentru a intra in contact cu date si mai amplu detaliate, va recomand o investigatie Rise Project foarte lamuritoare.

Elena Udrea a intuit ca daca iesie Klaus Iohannis presedinte nu va mai avea nici o posibilitate oculta de a-si negocia credibilitatea politica si chiar libertatea, de aceea a jucat la doua capete, sperand din suflet in izbanda lui Ponta, In acest sens si-a trimis lacheii sa latre public. O dovada sine qua non a fost prestatia din campanie a „taranistului” Aurelian Pavelescu si malversatiunile mediatice ale Lavinei Sandru.

lavinia-sandruudrea-ponta

Doamna Udrea, ori ce inaltime vor avea tocurile dvs, sa nu uitati o vorba batraneasca: MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!