1
Publicat in noiembrie 12, 2013 de mtg in AZI CITESC:
 
 

TOP ZECE oameni rapiti de EXTRATERESTRI! FOTO


Zeci de oameni rapiti de extraterestri au sustinut pana la moarte acest lucru, desi pare incredibil! Acestia au explicat cu lux de amanunte toate imprejurarile si au dat detalii despre interesul extraterestrilor. Intrebarea este: i-a crezut cineva? Cert este ca au fost studiati de cercetatori si medici pe toate partile. In acest articol se afla un top cu cele mai rasunatoare povestiri despre ooameni rapiti de extraterestri de-a lungul timpului!

1Antonio Villas Boas10. Antonio Villas Boas

Rapirea extraterestra a acestui fermier brazilian in 1957 este considerata a fi una dintre primele raportate vreodata la nivel mondial, potrivit TruTV. Villas Boas sustine ca a fost luat cu forta la bordul unui OZN in forma de ou, dupa ce a fost abordat de o persoana de sex feminin goala, descrisa ca un umanoid, cu parul alb, lung si ochi albastri de pisica. Villas Boas a murit in 1992 si niciodata nu si-a retras marturia.

 

 

1Travis Walton9. Travis Walton

Walton facea parte dintr-o echipa de taietori de lemne din Arizona cand a disparut pentru cateva zile, in noiembrie 1975. La inceput, colegii sai au fost suspectati ca l-au ucis, desi ei sustinueau ca fusese lovit de un fascicul de lumina de la un OZN si, ulterior, rapit de extraterestri. Povestea lui a fost ecranizata in filmul „Fire in the Sky”. Travis
…citeste articolul integral