0
Publicat in ianuarie 6, 2011 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Pe urmele stiintelor secrete


Pentru a intelege si mai bine ca povestea civilizatiei noastre postdeluviene, este, de fapt, o extensie a unei umanitati mult mai vechi, ar trebui sa patrundem in fascinanta, dar periculoasa lume a stiintelor secrete. Din pacate, desi suntem romani, foarte putini dintre noi stiu ca prima racheta cu propulsie a fost inventata in Romania. La Sibiu, in 1529 Conrad Haas a finalizat proiectul unei rachete spatiale cu trei compartimente de carburant solid, care a fost lansata in 1555. Aceasta uluitoare descoperire ii apartine profesorului Doru Todericiu de la Facultatea de Stiinta si Tehnica, Universitatea din Bucuresti.
Studiind manuscrise medievale, el a descoperit un pergament care descria cu o acuratete surprinzatoare o racheta moderna. In 1967, prof. Todericu isi explica descoperirea in Revista Romana de Istorie, editata de Academia Republicii Socialiste Romane. Sa zburam putin la capatul opus al planetei si sa aterizam la Monte Alban, in Mexic. Cu doua mii de ani in urma, zona era populata de olmeci. Printre putinele lucruri stiute despre ei, este si faptul ca ei construiau statui gigant care infatisau personaje colosale, purtand pe cap niste casti care seamana perfect cu cele de cosmonaut. Faptul ca olmecii au aparut la fel de brusc, cum au si disparut a dat nastere mitului ca ei, asemeni nephilimilor, au venit din cer colonizand pamantul. Este o alta varianta a Fiilor Cerului, sedusi de Ficele Pamantului si a nasterii Titanilor. In Bolivia pe Puerta del Sol sunt sculptate motive care seamana uluitor cu niste OZN-uri. Un alt basorelief demonstreaza cat se poate de clar, ca stramosii nostrii, sau initiatorii lor aveau cunostinte de astronautica.
Este vorba despre un desen din interiorul Templului de la Palenque in care apare o nava spatiala, pilotata de un personaj costumat asemeni unui cosmonaut modern care se indreapta spre planeta Venus ale carei coordonate sunt foarte precise. Vrem, nu vrem, apar din ce in ce mai multe dovezi ca aventura umana nu a inceput cu 6000 de ani, in urma, cum pretind ultraortodocsii evrei, ci cu mult inaintea potopului. In timpuri imemoriale, colonisti din spatiu au aterizat de pe planeta Venus pe teritoriul Americilor de astazi. Exista sute de desene care ilustreaza calatorii spatiale in manuscrisul Troano si in codexurile Cortesianus si Perez. Pentru mayasi, olmeci si incasi zeii initiatori Quetzalcoatl, Orejona, Kukulkan, Viracocha aveau origini venusiene.
-va urma-