Publicat in ianuarie 7, 2017 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Uite cine face raportul care denunta abuzurile procurorilor DNA si presiunile SRI asupra penalilor anchetati!Circula de cateva ore prin toata media aservita mogulilor corupti, care fie sunt fugiti din tara, fie sunt dupa zabrele, un raport intitulat foarte englezeste „Fighting Corruption with Con Tricks: Romania’s Assault on the Rule of Law“ (Lupta împotriva corupţiei folosind trucuri ale escrocilor: Asaltul Romaniei asupra statului de drept, n.r.).

Principalul subiect de analiza al Raportului semnat de David Clark de la Henry Jackson Society il reprezinta DNA si lupta anticoruptie, fiind retinute in cuprinsul documentului acuzatii de o imensa gravitate despre modul de actiune si operare al DNA si SRI.

Chipurile, raportul Henry Jackson Society recunoaste abuzurile ale procurorilor DNA si presiunile SRI asupra anchetelor penale.

Ca sa vezi cum se fabrica o manipulare ca la carte Henry Jackson Society a fost fondata de sotul Victoriei Nuland (Robert Kagan) de la Departamentul de Stat al SUA, cea care a sustinut lupta DNA impotriva coruptilor.

Pana aici toate bune, dar haideti sa aruncam o privire direct la finalul raportului care desfiinteaza continutul in momentul in care subliniaza ca parerile exprimate in acest material nu sunt neaparat si punctele de vedere ale Henry Jackson Society.

 

Deci, sa vedem cine este autorul!

Autorul este un jurnalist independent, care scrie la comanda, la diferite publicatii internationale si, care, in perioada de glorie personala, a fost consultant special al Ministrului de Externe al Marii Britanii, Robin Cook, intre 1997 si 2001.

 

 

Ghiciti in ce cabinet a fost membru Robin Cook, seful lui David Clark? Desigur, in cabinetul primului ministru Tony Blair.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judicar, pentru 60 de zile, si nu are voie sa paraseasca tara. Ponta, acuza procurorii, i-ar fi oferit un loc in parlamentul Romaniei lui Sebastian Ghita, in schimbul a 220.000 de euro.

Din acesti bani ar fi fost platit fostul premier britanic Tony Blair, ca sa faca o vizita la Bucuresti si sa-i sustina imaginea lui Ponta. Faimosul politician englez era in acel moment consultantul presedintelui Kazahstanului. Si tot atunci, Romania negocia cu Kazmunai Gaz datoria de sute de milioane de dolari pe care aceasta companie o avea la statul roman. Si omul de afaceri Sebastian Ghita, dat disparut a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Autorul, David Clark este presedintele Russia Foundation!

 

Sunteti curiosi cu ce se ocupa Russia Foundation? Russia Foundation, asa cum explica David Clark are rolul de a “promova intelegerea impactului politic, social si dezvoltarea economica in RUSIA contemporana. Fundatia isi propune in particular, sa incurajeze cercetarea, educatia si dialogul in jurul temelor democratice, bunei guvernari, pluralismului politic, libertatii de exprimare, drepturile omului, respectul legii, securitatii comune si cooperarii economice. Fundatia lucreaza in parteneriat cu o varietate de alte grupuri de cercetare, corpuri academice si ale institutii in dezideratul de a-si atinge scopurile. Un loc special in activitate il are circulatia si diseacarea informatiilor si analiza opiniilor liderilor politici, prin gazduirea de mese rotunde, seminarii si alte evenimente.”

 

Da, aici sunt toate „temele”, n-au ratat niciuna! Pe cati bani s-a fi cumparat acest raport exact in momentul in care Sebastian Ghita este de negasit si sute de corupti se pregatesc sa iasa de la inchisoare prin legea amnistiei pregatita de guvernul PSD-ALDE?