0
Publicat in octombrie 16, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Centura fotonica si modificare constiintei planetare


Specialistii in domeniu sunt de parere ca dupa traversarea centurii fotonice, campurile gravitationale si cele magnetice ale sisitemului solar vor fi fundamental modificate, ceea ce va avea un impact enorm asupra constiintelor. Se vorbeste despre o distorsiune spatio-temporala si atunci calatoriile multidimensionale vor fi foarte posibile.Energia fotonica are o sursa inepuizabila, nu trebuie prelucrata, nu costa nimic si razele fotonice utilizate ca si combustibil pot asigura aventura spatiala. In lumea post 2012, sau in Noua Era, cum o numesc shamanii, energiile poluante nu vor mai exista, iar dominatia oligarhica a „pertrolistilor” se va narui: „Aurul negru pe care omul il va scoate din maruntaile Mamei Geea se va intoarce impotriva celor care au otravit viata si ii va inneca in negura necredintei lor!” (profetia lui Cal Nebun, ultima capatenie a indienilor Sioux).
Traversarea Pamantului in aceasta banda fotonica va fi urmata aproape sincron de evolutia constiintei umane, iar printre capacitatile obisnuite vor fi telepatia, telkinezia si controlul energetic. Scenariile de la ESA si NASA converg in ideea ca primele modificari vizibile dupa trecerea prin centura fotonica, vor fi la nivel celular. Structurile energetice se vor schimba iar plajele de frecvente vor creste.
Pe cei deschisi spiritual, aceasta trecere ii va ajuta sa progreseze uluitor de repede pe toate planurile, insa pentru cei care se agata de Icoana Materialismului si a Separatismului, aceste modificari vor fi insuportabile, multi dintre ei preferand sa moara! Sa ne amintim de Apocalispa lui Ioan in care intunecatii vor fi atat de speriati de modifiacrile planetare incat isi vor cersi mai degraba moartea decat salvarea!
-va urma-