0
Publicat in septembrie 1, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Armaggedonul a inceput deja…


Nu putem patrunde sensurile Apocalipsei fara intelegerea Armaggedonului. Ultima confruntare dintre fortele Binelui si cel ale Raului va cuprinde atat planurile energetice cat si cele materiale, de fapt duelul final se va purta pe holurile catedralei Sufletului. Lupta dintre Adevar si Minciuna, dintre nemurirea spiritului si efemeritatea materiei, dintre fii lui Hristos si Antihrist este descrisa in Biblie ca fiind „marea zi a Domnului Atotputernic„! Miza confruntarii devine individuala, fiecare dintre noi fiind pus in fata ultimei alegeri: Dumnezeu si vejnicia sau Satan si distrugerea.
Sa patrundem mai profund tainele…In Vechiul Testament sunt pomenite 1290 de zile de cosmar pentru intreaga omenire. Versetul 40, cap.XI al Cartii lui Daniel este clar: „De la vremea cand va inceta jertfa necurmata si de cand se va aseza uraciunea pustiitorului vor mai fi 1290 de zile. Ferice de cine va astepta si va ajunge pana la 1335 de zile!Iar tu, du-te pana va veni sfarsitul; tu te vei odihni si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, daca ajungi la sfarsitul zilelor„. Daca introducem in ecuatia Armaggedonului data sfarsitului din calendarul Mayas 21.12.2012 si scadem cele 1335 de zile obtinem data de 25 martie 2009 ca inceput al Razboiului vazut si nevazut dintre bine si rau. Asadar, Armaggedonul a fost calculat sa dureze aproximativ 3 ani si jumatate.
Precizarile a ceea ce va urma se regasesc in Apocalipsa, unde sapte ingeri ai lui Dumnezeu vor suna cele sapte trambite ale distrugerii. Cand cel de-al patrulea a sunat „a fost lovita a treia parte din soare, si a treia parte din luna, si a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele sa fie intunecata, ziua sa piarda a treia parte din lumina ei si noaptea de asemenea!” Ioan profeteste si sfarsitul Romei,ca bastion al puterii: „In ultima persecutie a sfintei Biserici Romane, pe tron va fi Petru Romanul, care-si va pastori mioarele in mijlocul a numeroase incercari. Dupa trecerea acestora, orasul de pe sapte coline va fi distrus si Judecatorul cumplit va judeca poporul„.
Aici daca ne referim la a treia profetie de la Fatima, obtinem o viziune cel putin interesanta. Maica Lucia care a primit mesajele de Sfanta si Pururea Fecioara Maria a consemnat ultima viziune spunand ca atunci cand nu va mai fi loc pe peretele unde sunt reprezentati toti papii de la infiintarea Sfintei Biserici si pentrul noul pontif, va fi sfarsitul lumii. Oricine viziteaza bazilica San Pedro Fuori le Mura din Roma poate constata ca ultimul tablou il infatiseaza pe Benedict al XVI-lea, actualul suveran, dupa care se termina zidul…
-va urma-