0
Publicat in decembrie 6, 2009 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

C.V-ul PSD-ului


Sa nu uitam! Mai sunt cateva ore pana la inchiderea urnelor…
1. Contrabanda cu petrol. Sau afacerea Jimbolia, derulata intre 1992-1995 prin incalcarea embargoului impotriva fostei Iugoslavii. Profit pentru „baietii cu gulere albe” -8 miliarde dolari.
2. Evaziune fiscala. Conform studiilor Asociatiei Patronatului Petrolier, in 2001 sub mandatul premierului Adrian Nastase, in regimul Iliescu statul roman a fost prejudiciat cu 600 milioane dolari.
3. Contrabanda cu tigari, cu alcool si masini de lux in care sunt implicate nume grele din PSD de-alungul anilor 1992-2004 dintre care amintesc: afacerile „Portelanul„- 150 milioane dolari; „Tigareta 1 si 2″ – 380 milioane dolari!, „BT„-80 milioane dolari; „Pod peste prut” -100 milioane dolari, „Portul Vechi”- 180 milioane dolari; Din alcool, contrabandistii cu spatele asigurat de catre guvernul Nastase au realizat intre 2000-2004 peste 500 milioane dolari, iar din contrabanda cu masini de lux in care sunt implicati inalti functionari publici, magistrati, politisti si parlamentari, pusculita sistemului al carui cancelar este Viorel Hrebenciuc s-a umplut cu peste un miliard de dolari.
4. Devalizarea bancilor. De la Bancorex s-au furat 2 miliarde de dolari, de la Bankcoop, un milirad, Banca Agricola– 800 milioane, Banca Internationala a Religiilor– 80 de milioane dolari, BID-BRS – 30 milioane, Credit Bank – 50 milioane, Dacia Felix– 90 milioane, Banca Populara Romana – 45b milioane dolari.In total stataul si cetatenii au fost pradati cu 7 miliarde de dolari.
5.Gauri negre in economie: in sectorul minier, statul guvernat de PSD a pierdut 3 miliarde de dolari, energetic- peste 2 miliarde, Sidex Galati a ingurgitat pentru clientii politici si pentru baitetii destepti un miliard jumatate, Uzinele Roman si Tractorul Brasov i-au imbogatit pe titularii sistemului ticalosit cu aprox. 200 milioane dolari. SNTR-5o milioane; Alro Slatina-50 milioane dolari, Romtelecom – 30 milioane, Insula Mare a Brailei-35 de milioane.
6. Facilitati fiscale: guvernele pesediste au umplut buzunarele clientilor de interese cu peste 800 milioane de dolari.
7. Delapidarea fondurilor europene. Va mai amintiti de Hildegard Puwac? Statul a pierdut peste 700 milioane de dolari.
8. Sistemele piramidale. Sustinute si asigurate de catre statul condus de cel mai sinistru cuplu: Iliescu-Nastase: Caritas, Mondoprosper, Gelsor, Safi, FNI, FNA, etc au vaduvit cetatenii naivi cu peste un miliard jumatate de dolari.
Si astea sunt doare datele oficiale…Asadar, dorim sa-i instalam pe acesti baieti scrobiti cu aliatii lor de mucava Crin Antonescu si Klaus Iohannis pe fotoliile puterii?