49
Publicat in septembrie 26, 2009 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Extraterestrii si evolutia umanitatii
 

Aproape fiecare secol are obsesiile lui. Cu siguranta, secolul XX a fost bantuit de intrebarea: exista sau nu civilizatii extraterestre.Ocultismul modern, nu a putut ramane departe de domeniu, astfel incat si-au gasit loc, in sanul mai multor organizatii seduse de temele spiritualitatii alternative si ideile legate de viata inteligenta in univers. Si era normal. Simplul modul matematic al cosmosului, ne impiedica astazi, sa ramane atat de ignoranti incat sa sustinem cu intr-o infinitate de sori, planete si chiar clustere galactice, oamenii sunt suma maximala a evolutiei mentale. Am constatat ca sunt trei teme principale legate de convergenta dintre pamanteni si alti locuitori ai spatiului stelar:
1. Pamantul a fost vizitat intr-un trecut foarte indepartat de astronauti, care si-au pus amprenta asupra structurii A.D.N-ului uman,influentand cosndierabil progresul cognitiv si mai ales tehnologic. 2. Extratersetrii sunt de ceva timp pe pamant, si-au construit galerii subterane, orase si comunica in secret cu presedintii statelor cu potential nuclear, tocmai pentru a intampina o catastrofa cosmica. 3. Ipoteza apocaliptica a unei guvernari oculte, controlata de o civiliztie ultra tehnologica avand ca scop secatuirea pamantului de resurse energetice pentru o alta planeta aflata in deficit.
Intersant este numitorul comun dintre miturile traditionale si cele moderne. Asemeni zeilor, ingerilor si spiritelor din sistemele religioase si shamanice, extraterestrii au capacitati demiurgice. Unele abordari legate de tema se desfasoara in incercarea de a demonstra ca miturile sumeriene sau cele biblice nu sunt parabole sau invataturi incifrate, ci relatari precise, obiective, ale unor evenimente istorice, ceea ce insemna ca Ezechel chiar a fost rapit de un vehicol ceresc, iar Slava din rugaciunea Tatal Nostru este, de fapt o nava. Miturile sumero-babiloniene se preateaza cel mai bine, la o asemena interpretare. Deosebirea dintre extraterestrii si zei, tine de natura lor energetica, cu alte cuvinte daca zeii sunt energii spirituale, extraterestrii sunt asemeni humanoizilor, adica energii moleculara, insa cu un nivel spiritual si tehnologic mult mai dezvoltat, avand cunostinte stiintifice net superioare, alimentand pentru unii ideea ca ei pot salva umanitatea de ea insasi, prin progres material si spiritual. Foarte interesant este si faptul ca armata Marii Britanii si a S.U.A au desecretizat cateva arhive U.F.O, iar directorul observatorului astronomic de la Vatican , iezuitul Gabriele Funes spunea in 2008: „Putem crede concomitent ca exista Dumnezeu si extraterestri”.