Publicat in ianuarie 18, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Anul acesta, la Europarlamentare, printre porci, noi ar trebui sa ne comportam…vegetarian


Desi nu mai interesaza pe nimeni, aceasta clasa politica, atat de opaca, retrograda si depasita, iata ca eu imi dau singur un pahar cu apa tulbure. Totusi, va intreb si pe voi, dragii mei prieteni daca in tineretea lor, smecherii de astazi participau disciplinat si entuziast la mitinguri, avand pancarte cu cel mai iubit fiu al poporului si cu savanta lui sotie, astazi, nu devin ei mai naturali la parada gay?

Pe unde umbla, doamnelor si domnilor , barbatii politici? Unde sunt luptatorii pentru dreptate, onoare si tara? Prin ce sutiene si asternuturi de matase ii gasim pe cei capabili sa-si asume destinul colectiv. Sau poate se multumesc cu propria mana de ajutor, ca  vreun adorator al lui Onan? Oare atat de putreda sa fi ajuns aceasta tagma de derbedei, incat sa semene leit cu masele de paraziti dezumanizati si corupti din orasele damnate ale Vechiului Testament?

Anul acesta, ca si cum nimic odios nu s-a intamplat in acesti tristi doua zeci de ani de monopol politic, trupurile liderilor, in care, de mult nu mailocuieste spiritul, vor veni  sa se gudure, libidinos, torcand grotesc la picioarele alegatorilor, cersind votul pentru Parlamentul European, mintind, aratandu-ne unghiutele curate puse peste batista destinata, initial, tambalului. Poate ca a venit vremea sa ne scuturam putin de bube, si asemeni ingerului care a pustiit Sodoma si Gomora, sa lasam si noi o urma atomica.

Desigur, nu incit la violenta nucleara, ci la vointa nestramutata de a nu ne mai lasa amagiti!