Publicat in noiembrie 4, 2012 de Oreste Teodorescu in Ezoterism
 
 

Cum comunica si cum interpreteaza informatiile embrionul in cele 9 luni de sarcina


In cartea Numerologia in viata fiecaruia, Anatol Basarab gaseste toate raporturile psiho-energo-informationale care se deruleaza intre parinti si fat. Consider ca este de datoria fiecarui parinte sa inteleaga exact la ce miracol este invitat cand i s-a ingaduit sa aiba copii, adica sa poata intrupa in lumea materiala duhuri, venite din alta lume:

In timp ce embrionul incepe sa se dezvolte, si mama va trece prin 9 etape, definite ca atare in fiecare luna de sarcina.

 •  Prima luna: intre mama si embrion se stabileste un canal energo-informational
 •  Luna a II-a: intre embrion si gazda, opozitia se transforma in aceptare.
 •  Luna a III-a: intre mama si embrion s-a stabilit o legatura completa
 •  Luna a IV-a: embrionul incepe sa se structureze si mai mult
 •  Luna a V-a: sangele celor doi se innoieste, iar fatul incepe sa capete contur uman
 •  Luna a VI-a: conditiile de viata in trup devin din ce in ce mai concrete
 •  Luna a VII-a: Structurile psiho-energo-informationale introduc campurile fatului mostenirea genetica a neamului tatalui si a neamului mamei. Fatul se poate naste.
 •  Luna a VIII-a: Fatul a devenit cu adevarat o fiinta, iar mama constientizeaza deplin momentul nasterii.
 •  Luna a IX-a: Duhul s-a intrupat pe deplin si este pregatit sa isi inceapa viata in trup si in lumea materiala.

Duhul are capacitatea de a decodifica intreg ansamblul informational, inca inainte de a se intrupa, de aceea este foarte important sa intelegem ca procesul de comunicare intre parinti si copil, incepe chiar din prima luna de sarcina. In acest sens devin utile urmatoarele sfaturi:

 1.  In prima luna femeia trebuie sa-si puna ordine in ganduri si sentimente, sa renunte la inele si la lanturi, sa poarte cercei si sa inceteze orice raport sexual. Este guvernata de Soare.
 2.  In a doua luna, femeia trebuie sa inceapa sa bea mai multe lichide, sa stea in preajma apei, in mijlocul naturii, la mare, langa lacuri. Sa traiasca numai emotii pozitive. Este guvernata de luna.
 3.  In a treia luna se formeaza sexul copilului si capata prima forma geometrica (triunghi).
 4.  Luna a patra este dificla cu multe probleme fiziologice. Atentie mare la consumul de alimente. Se recomanda plimbatul descult pe pamant. O perioada buna pentru mersul la tara, sau in natura.
 5. Embrionul este format. Trebuie ca parintii sa comunice cu el, ca intre oameni mature, duhul lui percepe perfect informatia si decripteaza sensul si intentia comunicarii. Sunt interzise certurile si scandalurile, caci afecteaza iremediabil copilul.
 6.  In luna a sasea, viitoarea mama trebuie sa traisca in armonie perfecta, sa acorde timp si importanta meditatiei si imaginatiei. Nu este indicat sa priveasca sau sa atinga animale.
 7.  Gravidei nu i se permite sa faca nici un fel de efort fizic. Se recomanda detasarea de problemele cotidiene si cufundarea in meditatie, sa asculte muzica buna, sa fie fericita si relaxata.
 8.  Este cea mai periculoasa luna.Gravida trebuie sa acorde atentie maxima la alimentatie, sa nu poarte alte bijuteri in afara cerceilor. Sustinerea sotului este vitala pentru echilibrul mamei si al fatului. In aceasta luna, femeia dezvolta anumite capacitati extrasenzoriale si daca este influentata de ganduri negative, poate produce adevarate catastrofe printre cei din jur.
 9.  Femeia este pregatita sa nasca, fatul a devenit pe deplin o fiinta umana.

Foarte importanta este intelegerea faptului ca in cele 9 luni de sarcina fatului i se configureaza matricea psiho-energo-informationala, care ii va defini intreaga viata.

 1. In prima luna se pun bazele psihismului copilului, caracterul, egoul.
 2.  Se adapteaza sistemul bioenergetic si se construiesc emotiile, sentimentele,notiunile de bine si rau
 3.  Capacitatea de autocunoastere, autodezvoltare, memorizare, adaptare se dezvolta incepand cu luna a treia.
 4.  In aceasta luna se pun bazele sistemului imunitar, programul de declansare al bolilor ereditare, ce gene ereditare sunt blocate.
 5.  In a cincea luna apar principiile launtrice, propriile legi, intuitia.
 6.  Capacitatea individului de a se descurca de unul singur, legatura lui cu pamantul sau firea, mai degraba aeriana se stabilesc in luna a sasea.
 7.  In luna a saptea se formeaza spiritul, iar fatul primeste caile energetice de comunicare cu lumea duhurilor din care provine. Iubirea fata de semeni, fata de copii, si necesitatea reproducerii.
 8.  Interesul fata de societate, dragostea si responsabilitatea fata de familie si tara se formeaza in luna a opta.
 9.  In ultima luna se formeaza structurile mental-intelectuale, capcitatea de a intelege si de a insusi intreg ansamblul informational.

Sa reflectam la acest pasaj din Dao de jing scris de Lao Dzi: „Unu l-a chemata pe Doi si impreuna l-au facut peTrei. De aici decurg cele zece mii de lucruri”