Publicat in februarie 15, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Influentarea si citirea gandurilor


 

Din moment ce pot fi declansate ganduri de la distanta, prin stimularea anumitor zone cerebrale, de ce ne-ar mira faptul ca acestea pot fi si citite. Insa pana la analizarea zonelor gandirii mai sunt necesari cativa pasi, pe care tehnologiile inalte, inca nu le-au perfectionat. De exemplu, sinapsele joaca mai multe roluri, ca memoria pe termen scurt, anticiparea, iar crereierul se repara singur, cand este lezat, inlocuindu-si neuronii distrusi, din baza de rezerva.

Sa vedem, insa cum poate fi influentat distal, mentalul colectiv si individual. In marketing si publicitate se utilizeaza tehnicile neuro, care scriu subliminal, pe scoarta privitorului indemnuri manipulatorii. Compania Coca-Cola a fost data in judecata pentru folosirea acestor mesaje ilegale, intru-cat intervin in liberul arbitru al subiectului, influentandu-l distal sa actioneze fara filtru constient. Astfel, telespectatorului care urmareste un spot benign i se induce prin montarea unui sfert de fotograma intre doua cadre, o actiune vizata ca de exemplu: „du-te si cumpara-ti o coca-cola!”, pe care retina nu o retine, dar care va fi receptata de subconstient si inapoiata constientului ca si cum ar fi de natura proprie: „ah, ce pofta imi e de o cola, sa ma duc sa-mi cumpar!”.

Exemplul este suficient de plastic, pentru a intelege cum functioneaza inductiile distale. Cercetatorii militari au efectuat experimente prin magnetoencefalografie pentru a determina capacitatea de recunoastere a chipurilor. Suntem fiinte cu memorie si absolut tot ceea ce inregistram pe scoarta cerebrala, arhivam intr-un folder personal din Cronica Akasha (biblioteca universala unde se afla toate informatiile despre trecut, prezent si viitor, Arhiva lui Dumnezeu). Interogatoriile sub auspiciile militare top secret se desfasoara cu ajutorul unei tehnologii numite RMNF care faciliteaza studierea zonelor din creier care au functii particulare (citire, concentrare, gust, miros etc…).

Unui spion, anchetat in asemenea conditii, ii va fi imposibil sa minta in legatura cu reteaua din care face parte, intrucat el, fiind conectat la RMNF va proiecta pe monitoarele de control ceea ce creierul recunoaste sau rememoreaza. Se foloseste unda P 300 (unda cerebrala care se declanseaza instantaneu, sau mai precis la 300 de milisecunde). In domeniul medical, tehnologia este folosita pentru depsitarea bolii Alzheimer, in servicii secrete ea devine foarte utila in recrutari si investigatii.