0
Publicat in septembrie 28, 2010 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Spirala Timpului si Marea Trecere


Conform teoriilor celor doi specialisti in cronologia mayasa, Barbara Hand Clow si Carl Johan Calleman, calendarul planetar este format din niveluri secventiale de timp suprapuse unul peste celalalt. Fiecare nivel superior evolueaza de 20 de ori mai repede decat precedentul ceea ce explica accelerarea timpului si a progresului. In spiritul acestor explicatii putem constata ca problematica Orientului Mijlociu se inscrie perfect in scenariul mayas. Conflictele rabufnesc cu forta avand falsul temei religios. Ciclul de 5125 de ani de cand incepe Biblia sa fie cartea dominanta se apropie de intrarea intr-o noua spirala.
Trecerea dintre paradigme se face violent, iar din 1999 asistam la o accelerare a conflictelor dintre semiti. La Ierusalim, autoritatile evreiesti pregatesc a treia reconstructie a Templului, insa ruinele lui se afla sub Moscheea lui Omar, locul sacru al Islamului. O profetie din Coran spune ca „Sfarsitul lumii acesteia si venirea Vietii Vejnice se vor petrece la a treia ridicare a Templului lui Solomon”. Ceea ce traim noi astazi sunt consecintele a cinci milenii de razboaie, conflicte si teribile lupte planetare pentru Putere si Dominare. Am uitat ca Pamantul este un decor viu, care inregistreaza toate evenimentele generate in campul cuantic (gand-rostire-actiune:LOGOS).
Din aceasta perspectiva ne este mai usor sa pricepem ca Pamantul se afla intr-un soi de carantina, de mii de ani, din cauza comportamentului si a karmei produse la nivel planetar. „Nimic nu se pierde, totul se transforma” este valabil atat pentru actiunile benefice cat si pentru celelate. Daca nu s-ar fi intrupat Hristos, sfarsitul lumii noastre ar fi inceput acum 2000 de ani. Venirea Mantuitorului si Revelatia din Apocalipsa lui Ioan ne-au fost date de catre Providenta, tocmai pentru a intelege ca Eternitatea se afla ascunsa in Fiinta si ca Mantuirea inseamna de fapt Indumnezeire!
-va urma-