Publicat in noiembrie 6, 2013 de Oreste Teodorescu in Ezoterism
 
 

B’nai B’rith sau ocultismul sionist in Noua Ordine Mondiala


Pe 13 octombrie 1843,a New York, 12 evrei sionisti infiinteaza Uniunea Lojilor B’nai B’rith, fundamentul teologic fiind Legamantul dintre  Yahve si poporul lui Israel. Sionistii interpreteaza Vechiul Testament ca pe un Tainic Legamant intre Dumnezeu si poporul „ales”.  Încă de la înfiinţare, B’nai B’rith (Fiii Aliantei sau Fiii Legamantului) şi-a afirmat idealul programatic ca fiind acela de “unire a Israelitilor în munca de promovare a înaltelor lor interese şi acelea ale umanităţii”.  Astazi, B’nai B’rith International îşi are sediul central la Washington D.C. (1640, Rhode Island Avenue-NW, în umbra Casei Albe, cu care are legături privilegiate, oricare ar fi preşedintele) şi numara in Statele Unite şi în alte 47 de ţări mai mult de 600.000 de membri, exclusiv israeliţi.

In jurul acestei organizatii exclusiviste si initiatice, care se bazeaza pe o interpretare proprie a Cartilor lui Moise, parintele poporului evreu, din care reiese dreptul divin al evreilor de a-i conduce pe toti oamenii  catre Dumnezeu, s-au tesut cateva predicate ale Teoriei Conspiratiei, printre care  crearea unei oligarhii mondiale, a unui guvern mondial unic, care să fie coordonat in mod ocult de către evrei, prin pretinsul drept sacru de “popor ales de Dumnezeu” . Tot Fiilor Aliantei li se atribuie si controversatele Protocoale ale Inteleptilor Sionului, un plan secret de subminare a autoritatii crestine si de pregatire a terenului in vederea reconstruirii Templului lui Solomon si inscaunarea Regelui Lumii.

http://www.scribd.com/doc/2573970/Protocoalele-Inteleptilor-Sionului

Este un fapt atestat istoric ca  aparitia comunismului a fost strans legata de Karl Marx, (pe numele său real, evreiesc Mordechai) membru al lojei  israelite, Alianţa Drepţilor, filială a puternicei B’nai B’rith. Nucleul miscarilor social-politice care vor schimba Ordinea Crestina a Lumii a fost Germania, unde grupurile sioniste formate din evreii vorbitori de idish conspirau la rasturnarea totală a civilizaţiei creştine, uneltind pentru comunizarea averilor şi fluturand in faţa proletariatului european, spectrul unei dictaturi în care ei, muncitorii, ar fi domnit peste averile burgheziei. Marx şi Engels recunosc în ceea ce priveşte  Manifestul Comunist, ca au fost însarcinaţi cu redactarea şi publicarea unui program teoretic şi practic al comunismului de catre societatea secretă numită Liga Comuniştilor. Aceasta nu era decat o alta denumire data Aliantei Drepţilor, şi pe cale de consecinţă principiile Manifestului Comunist, înainte de a apare de sub condeiul lui Marx fuseseră deja elaborate la Hamburg, unde îşi avea sediul Supremul Consiliu Patriarhal al Lojilor B’nai B’rith. Alianţa Drepţilor a mai înfiinţat la Londra, în 1864, Internaţionala I Comunista sub conducerea lui Karl Marx, având drept program acelasi Manifest Comunist.

Interesul  B’nai B’rith pentru  Romania datează inca de la infiinţare (1843), prima rezidenţa permanenta fiind fondata in 1870 de catre consulul american Benjamin Peixotto. Tradiţia infiltrării în România a agenţilor B’nai B’rith prin inalţi diplomaţi ai Statelor Unite ale Americii a continuat până în prezent. In timpul regimului Ceausescu, SUA l-a trimis ca ambasador pe Alfred Moses, membru B’nai B’rith.