Publicat in noiembrie 14, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

6 directii geopolitice care ne subjuga pe nesimtite


Geopolitica actuala este condusa piramidal si oglindeste filosofia societatilor secrete: eficienta in discretie. Din pacate, societatea civila nu este aproape deloc informata despre deciziile care modeleaza Noua Ordine Mondiala. Desi traim in paradigma democratica, politicienii si militarii lumii nu au depasit conceptul Chinei comuniste: “Sunt unii oameni care gandesc si altii care executa. Sarcina Partidului este sa gaseasca raportul optim dintre cele doua categorii!” Numai ca acum, „partidul” este inlocuit cu „Loja”.

Utilizarea unor tipuri de armament psihotronic, capabil sa pedepseasca sau sa influenteze oponentii, fara a suporta consecintele a devenit, din nefericire o obisnuinta a sistemelor. Controlarea maselor prin modelare hertziala, tinand cont de uluitorul avans tehnologic si mai ales de faptul ca din ce in ce mai multa lume are acces la tehnologiile de comunicatii, implineste visul de milenii al stapanitorilor lumii.

Iata cateva directii inspre care ne indreptam, atent monitorizati de „Big Brother”:

  1. Transformarea acestor tehnici militare de impunere si control in instrumente practice ale geopoliticii.
  2. Participarea indirecta la conflicte prin folosirea argumentelor psihotronice: manipulare, dezinformare si agresiuni info-energetice.
  3. Detinerea controlului strategic asupra tuturor deciziilor statelor.
  4. Constrangerea tarilor  implicate in conflicte sa cheltuiasca cat mai multe resurse naturale si financiare, pentru a le provoca slabiciune economica si a le crea dependente fata de imprumuturi de la FMI si alte banci.
  5. Experimentarea unor noi tipuri de armament care sa faca fata noului camp de lupta mental.
  6. Tehnologizarea conflictelor care sa implice un numar cat mai mic de oameni.

Fara sa ne spuna nimeni, facem parte din generatiile martore la schimbarea liniilor de forta vechi si traim in plin razboi informational si economic. Romania ca membra NATO are datoria sa apere valorile democratiei si ale economiei libere, insa ar trebui sa puna pe primul plan interesele nationale si mai apoi pe cele comerciale…Globalizarea care accentueza verbul a avea in detrimentul celui a fi, nu poate fi sustenabila. Daca esti doar ceea ce ai, cand nu mai ai, cine esti?