Publicat in noiembrie 29, 2013 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Un remember necesar pentru a iesi din cenusa


Romania a incaput pe mainile unor fosti securisti si activisti de partid, care au profitat de schimbarea de paradigma, scapand repede de Ceausescu si acaparand puterea printr-o manevra conspirationista inventand teroristi si zeci de mii de morti.

In prima faza au reusit sa scape de orice opozitie cristalizata intervenind brutal in Piata Universitatii, prin mineri cu maini de functionari si muncitori care vorbeau la statii de emisie-receptie. Dupa castigarea “democratica” a alegerilor, gasca de fosti slugarnici ceausisiti a trecut la implementarea unui plan odios, al carui victime suntem noi toti, chiar si astazi: nasterea sistemului mafiot.

Printr-un jaf fara precedent averea statului a fost transferata in conturi private, firmele capusa conduse de cativa fosti tovarasi de incredere au preluat toate contractele pe bani publici. Mai tarziu, dupa specializarea in marea scoala a escrocheriilor internationale, “baietii” au penetrat absolut toate pepinierele din care ar fi putut iesi valori sau elite pentru tara si le-au conditionat samavolnic cu functii, bani, etc. Verbul principal al Romaniei conduse de noii oligarhi, sau moguli a devenit: a corupe!.

Intrarea in U.E le-a incurcat putin planurile, caci monitorizarea banului public accepta ca martori si oameni ceva mai verticali. Astazi in plina criza palnetara, acesti sobolani lipsiti total de perspective si coloana vertebrala cauta noi solutii de imbogatire nesimtita presand autoritatile statului sa vireze banii din buget catre directii controlate de ei. Smeceheria de care noi nu suntem constienti a constat in faptul ca baietii s-au infiltrat inca din anii ’90 in toate partidele politice, asigurandu-se, indiferent de rezultatul alegerilor ca suveica lor odioasa se va invartii in continuare.

Reteaua a crescut. Ne confruntam astazi cu o situatie bizara: 3000 de ticalosi avand o “armata” de vreo 40.000 de talhari ai banului public cu spatele asigurat de cateva sute de parlamentari, ministrii, fosti premieri si presedinti controleaza dupa bunul lor plac situatia economica din Romania.

Evident, ca aceasta dezbinare absoluta la care suntem invitati de presa si televiziunile controlate le serveste manusa acestor capuse obeze, viciate, nesatule si anacronice. Manipularea se face simplu: informatia este controlata de la fluxul de stiri pana la emisia in direct. Mogulii detinand trusturi care au in componenta agentie de presa, ziare, televiziuni, internet. Trist este ca acesti papusari aroganti sunt la randul lor niste simple papusi in mana unor granguri vorbitori de rusa, engleza, italiana, ebraica, maghiara etc.

Anumite scoli initiatice si chiar biserica sunt controlate de acesti intunecati, mana lor cu ghiul pe degetul mic aseaza tresele unor generali, vointa lor alege magistrati si politisti, influenta lor dovedind o ubicuitate paradoxala. Un singur lucru au uitat sau n-au stiut niciodata acesti indivizi. Orice organism viu are un sistem imunitar. Antivurusii, animati de patriotism, credinta in Dumnezeu si in oameni nu stau cu mainile in san. In discretie si profesionalism lucreaza la ruinarea acestei tumori. In asternuturile lor matasoase brodate cu heraldica medievala, sorbind fara gratie ceaiuri exotice din cesti de portelan, toti acesti saci cu oase, carne si osanza, dar fara pic de suflet isi privesc mandrii opera! Foarte bine, s-o faca cat mai au timp! Intristarea, scrasnetul dintilor si smulgerea parului vor inlocui sampania, vila, conturile. Prima trambita a sunat! Cine are minte sa priceapa!

Daca vreun guster cu impresii initiatice din sfera sulfuroasa, care uneori are tenul rozaliu citeste si intelege mesajul sa-i ajute si pe ceilalti sa se pocaiasca. Mai este foarte putin timp! Un an, apoi…