Publicat in martie 5, 2016 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Interimarul de la Capitala, Razvan Sava intre masonerie si nasolerie


Subtirelul primar general interimar al Bucurestiului, ajuns in functie pe filiera grupului de interese organizat de Rares Manescu si coordonat de liderul Grupului de la Monaco, Dragos Dobrescu alias „Cubanezul”, se face remarcat, nu atat prin actiunile sale, ci mai degraba prin prisma veniturilor sotiei, comisar la CNVM ( Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare), unde primeste un salariu de 15.000 de euro lunar.

Tartorii batrani ai Mafiei transpartinice, ancorati in PNL, cat timp dormea Crin Antonescu, au pregatit o noua garnitura de „politicieni”, eleganti, cu masini de lux si case de vacanta la Monte Carlo, cu ajutorul careia sa mai prosteasca odata alegatorul roman turmentat, si prin mainile carora sa-si insuseasca cat mai mult din bugetul de un miliard si jumatate de euro, cat cheltuie anual, Capitala.

sotia-primarului-capitalei-salariu-de-nabab-cu-banii-castigati-de-la-stat-de-sotia-liberalului-razvan-sava-s-ar-putea-deszapezi-un-intreg-bulevard-172741

(Claudia Sava si Razvan Sava)

Interimarul Razvan Sava, conduce un Jaguar, zambeste ca un playboy de cazino, miroase bine, invarte banii cu lopata, dar nu are nici macar o singura competenta administrativa. Fiind plasat de Rares Manescu in nomenclatura uselista, Sava incepe sa deruleze afaceri prospere, imediat dupa instalarea guvernului Ponta, in 2012. Astfel, desi habar nu are sa faca nimic, primeste 5 contracte mari de la stat. Unul dintre ele, apare in raportul Curtii de Conturi. Este vorba despre alimentarea cu apa a satului Mariuta, din comuna Belciugatele. Firmele ICT Tehno Term si ICT Com-Term, conrolate de Sava, au primit de la Primaria din Mariuta un contract care prevedea construirea unei retele de alimentare cu apa. Banii comunitatii locale din Belciugatele au intrat in conturile firmelor, insa lucrarea nu a fost finalizata niciodata.

savaR

Neavand, probabil jucarii, cand era mititel, Razvan Sava a fost fascinat de sortulete, sabiute si ritualuri care presupun:  ramuri de salcam, echere, compase, morminte si ghiuluri masive. Intrat in Masonerie, cu streangul de gat si cracul pantalonului ridicat deasupra genunchiului drept, Sava primeste Lumina direct de la fratii care l-au propulsat in afaceri.

masoni-botosani1

Devenit si el o caramida „slefuita”a sandramelei mafiote, atat de nedrept numita francmasonerie universala, sprijinit masiv de fratii Dobrescu, Manescu si Tohaneanu, primarul interimar al Bucurestiului, si posibil candidat pentru sectorul 4 este introdus in cercuri si mai…”elitiste”. Firma lui, ICT Tehono Term, a castigat fara nici o licitatie publica, cateva contracte grase cu primariile sectorului 1 si 6, dar si cu Serviciul de Informatii Externe, unde, in perioada de mandat a lui Teodor Melescanu, comenzile le dadea rusofilul Dragos Dobrescu.

Doamne, cand vom capata maturitatea de a ne debarasa de aceste lichele sinistre?