Publicat in martie 17, 2010 de codulluioreste in Psihotronica
 
 

Urmasii lui Mengele


 

Un alt doctor psihiatru care a semnat benvol pactul cu diavolul este Heinz Lehmann, naturalizat, tot in canada ca si americanul Cameron. El s-a numarat printre pionierii in utilizarea clorpromazinei, o substanta neuroleptica menita sa determine alterarea facultatilor mentale. Pana la deconspirarea acestui experiment mascat in operatiuni de rutina, Lehmann a folosit sute de cobai umani.

Si in Franta, in 2005 a izbugnit un scandal legat de experimentarea medicamentelor noi, pe batranii fara familie sau pe ceresetorii abandonati prin spitale. In spatele mizei stiintifice sau medicale, companiile de medicamente intr-o bizara colaborare cu armatele unor tari hiperindustrializate testeaza pe bani grei modalitati de imixtiune psihica si psihologica.

Iata ce declara dr. Lehmann

„Principalele noastre terapii constau in coma hipoglicemica produsa de insulina si electrosocuri. Pacientii deveneau foarte violenti si eram obligati sa le injectam barbiturice, sa-i legam si sa-i izolam in camere antifonice. Peste trei sferturi dintre ei aveau o recidiva”.

Demonicul medic a mai testat oxidul de azot fortand pacientii sa-l inhaleze pentru a obtine stari comatoase.

A folosit injectii cu ulei de sulf care produc dureri violente. Beneficiind de „aura” halatului alb si protejat de eterna scuza: „experimente stiintifice”, acesti mercenari ai iadului se joaca de-a demiurgul in incercarea de a destructura o persoana si a-i transmite impulsurile unui program artificial.