Publicat in martie 20, 2014 de Oreste Teodorescu in Starea de bine
 
 

Medicamentele la fel de periculoase ca gloantele


Alaturi de armament, alcool, tutun si droguri, industria farmaceutica este una dintre cele mai profitabile si mai putin controlate afaceri mondiale.  Astazi, cred ca nu mai este o enigma pentru nimeni, ca medicamentele trateaza simptomele, dar nu vindeca nici o boala. Insa daca nu exista simptome, nu exista nici pacienti si atunci nu se vand medicamente. Atunci cum se mentine atat de profitabila, aceasta uriasa afacere?

Un posibil raspuns este dat de chimistul Shane Ellison, care recunoaste ca a lucrat in industrie, la un departament de cercetare care avea ca principal obiectiv sa inventeze boli. Putina lume stie ca majoritatea companiilor farmaceutice au cele mai eficiente si scumpe departamente de marketing si PR, unde lucreaza medici, cercetatori, psihologi, psihiatrii si experti in manipulare si publicitate care se ocupa cu inducerea sentimentului de pericol si creeaza dependenta de medicamente, ca singura solutie sigura a prezervarii starii de sanatate.

O statistica sumbra arata ca 125.000 de mii de oameni mor anual in urma prescrierii de medicamente. Iata ce mai spune Ellison intr-un interviu care a stranit mare valva in SUA: „Ai crede că ar trebui să se aloce mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii, dar nu: companiile farmaceutice continuă să facă marketing, să hipnotizeze oamenii.Există o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru.

Sa nu uitam ca suntem fiinte naturale si avem receptori neuronali capabili sa decodifice informatia Naturii. Spre exemplu, s-a constatat ca plantele medicinale, fructele, legumele au o rata de absortie de 80-90%, pe cand produsele de sinteza sunt procesate doar intr-o proportie de 20%.

Noi, ca neam sacerdotal si shamanic ar trebui sa ne reamintim de mostenirea noastra spirituala, pentru a ne mentine mintea, sufletul si trupul intr-o stare de sanatate!