Publicat in februarie 13, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Profilul numerologic al lui Adrian Nastase


Reintrat in atentia publica, premierul arestat Adrian Nastase, mi-a starnit si mie curiozitatea in ceea ce priveste profilul sau psiho-energo-informational, definit de data nasterii si de numerologia numelui. Executand diferite operatiuni numerologice si kabbalistice se pot obtine date revelatorii, insa eu voi publica doar aspectele generale, respectand dreptul la intimitate.

Vibratia zilei de nastere ii corespunde lui 4, aducandu-i simt practic, robustete si stabilitate financiara. Insa il predispune catre monotonie, lipsa de creativitate si incapacitatea de a insufleti. Luna 6 ii marcheaza personalitatea conducandu-l spre pedagogie, psihologie, arte plastic si catre linistea caminului, dar totodata il predispune catre aroganta, inganfare, incapatanare  si materialism. Anul poarta aceeasi vibratie 6.

Numerologia numelui:

Suma vocalelor 9: capacitatea de a intelege holistic, preocupare pentru cei din jur, atragator, fire romantic, atras de politica si mai ales de filosofia politica, placerea calatoriilor si a intalnirilor importante, foarte sensibil  in fata energiilor negative .

Suma consoanelor 5:  personalitate adaptabila si schimbatoare, dependent de libertatea individuala, se plictiseste in rutina, expnasiune, chiar labilitate a simtiurilor, pe care va trebui sa le stapaneasca toata viata.Bun comunicator, atras de lux, joc, risc. Predispozitie catre vicii, mai ales cele senzoriale.

Adrian Nastase este atras catre cunoastere, ezoterism, mistere. Are capacitatea intelegerii holistice, insa este nevoit sa se lupte cu propriile slabiciuni, sa invete adaptabilitatea si mai ales controlul simturilor. Menirea lui in aceasta viata ar fi cunoasterea si intelegerea intelepciunii. Isi va rezolva probelemele, mai degraba singur, insa va actiona, de multe ori din egoism. Management defectuos al vointei. Acum, se afla in perioada vietii propice intelegerii conceptelor de moarte, iubire de semeni, Dumnezeu, pace, armonie.

Profilul psiho-energo-informational:

  • Psihic echilibrat, maract de sentimentul de reciprocitate, definit, cumva de dictonul: “ Dau inapoi ceea ce primesc”! Se ambaleaza repede intr-o confruntare  de idei, avand tendinta de a schimba atat subiectul discutiei, cat si partenerul…Toata viata ii este marcata de alternanta dintre starea de liniste launtrica si impacare, cu agresivitatea si impulsivitatea. Are un caracter dual, cand este  increzut si din cale afara de arogant, cand profund nehotarat si chiar depresiv. Fin psiholog, a stiut sa se foloseasca in ascensiunea sa politica si publica de linguseala si carerism, folosindu-se destul de cinic de oameni, pentru atingerea obiectivelor. Extrem de atent la detaliile meseriei, bun executant si strateg. Profil excelent de adjunct!
  • Fire contradictorie, calitati extrasenzoriale deosebite, putere mare de materializare, imprevizibil. Exteriorizare energetica foarte puternica, viata sexuala complicata si agitata, sensibil la eclipsele de luna, profil de seducator. Prin dobandirea de cunoastinte ezoterice si chiar oculte, a obtinut capacitatea de a influenta distal. Sensibilitatea ficatului, vezicii biliare, limfei, secretiilor hormonale.
  • Nu se descurca prea bine in situatii complicate, nu suporta dezordinea si haosul, dependent de dispozitie. Nu manageriaza foarte complex informatiile venite din mediul exterior. Incapabil sa ia decizii rapide, imaginatie bogata, memorie slaba.
  • Sistem imunitar paradoxal. Poate rezista, ca Rasputin la cele mai teribile atacuri, insa se poate imbolnavi de o banala raceala.Tendinta de imbatranire prematura.
  • Intuitie puternica, comunicativ si implicat politic si social.
  • Fire duala, si pragmatica, dar el poate fi si romantic, furnizor de idei bune pentru altii, tinde atat catre bunastarea materiala, cat si catre cea spiritual, insa ar trebui sa nu uite indemnul ca  “nu putem sluji la doi stapani in acelasi timp!”
  • Are amintiri vagi despre lumea spirituala, multe talente, dar slab exprimate, gandire rationala, insa indreptata cu precadere spre propria-i persoana.
  • Lipsa lui 8 din matrice, il conduce catre o relatie vaga cu neamul si tara sa, din punct de veder afectiv. Cu alte cuvinte are un foarte slab simt patriotic. Este posibil,sa nu cunoasca cu adevarat, in aceasta viata, ce inseamna o dragoste adevarata.Daca isi pierde controlul, poate da dovada de un comportament extrem de violent, chiar agresiv. Tendinte catre o sexualitate nonconformista…
  • Calitati intelectuale normale, intelege si asimileaza informatiile selectiv, mai degraba auto-didact, decat academic, abilitati stiintifice.