Publicat in iunie 23, 2013 de Oreste Teodorescu in Psihotronica
 
 

Psihotronica se insinueaza in domeniile civile


In Era Tehnologica in care am intrat de peste o jumatate de veac, nu doar americanii si rusii inteleg, folosesc si adapteaza predicate psihotronice. Astazi, Israelul, China, Japonia, Coreea de Nord, Pakistanul, Spania  si Germania detin armament PSI.

In China, peste 500 de specialisti din mai mult de 100 de institutii si organizatii stiintifice sunt preocupati de pronosticarea si manipularea comportamentului uman. Inca din 1970, oficialitatile de la Beijing s-au concentrat in pregatirea speciala a operatorilor extrasenzitivi, pentru controlul de la distanta al oamenilor. Initierea in unitatile psihotronice chineze se face de la varste foarte fragede, subiectii cu potential, fiind selectionati inca din primele clase de scoala. Trebuie precizat ca autoritatile chineze au impus fiecarei unitati de invatamant, chiar si prescolare, sa intocmeasca dosare in care sa se regaseasca potentialul, talentele si inclinatiile elevului.

Sunt cativa specialisti americani si rusi care puneau sub semnul intrebarii „naturalatea” prin care China a obtinut la Olimpiada de vara din 2008, 51 de medalii de aur. Suspiciunea se indreapta asupra metodelor de influentare distala si a programelor de antrenament care presupun operatiuni sub hipnoza si descoperirea fortelor latente prin metode neconventionale (conditii extreme, substante psihotrope,spatii de impunere)