Publicat in decembrie 20, 2012 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Razboiul Umbrei cu Lumina


Am vazut ca in viziunea shamanica asupra evolutiei constiintei, “dezlanarea lumii vechi” incepe in 1987, cand se declanseaza o perioada de tranzitie planetara de la economia centralizata catre cea liberala. In 1992, consumismul ca valoare fundamentala a sistemului capitalist era impartasit in toata Europa. Foarte interesanta este o profetie culeasa de Carlos Barrios in Cartea Destinului, de la un vraci din Mexic: “Va veni timpul in care banii vor fi simple hartii fara valoare, bancile se vor prabusi, blocurile inalte vor ramane fara apa si curent. Curand, boli nascute dintr-o alimentatie artificiala, vor ataca populatiile tarilor industrializate.Si atunci, cand tot sistemul se va prabusi, vom fi fortati sa ne concentram asupra noastra si a pamantului!“.

Desi facuta cu aproape doua decenii in urma, aceasta predictie ne ingrijoreaza, astazi, prin acuratetea sa! De la isihasmul care vorbeste despre Razboiul Nevazut, pana la profetiile mayase care opun Luminii-Umbra, trecand desigur prin mitologiile popoarelor, intelegem ca se duce o lupta teribila intre evolutie si stagnare, intre progresisti si retrograzi, intre Bine si Rau!

Leon Shendonuah, un vraci din Guatemala, studiind calendarul Tzolkin a tras urmatoarea concluzie: “Traim intr-o lume polarizata: pozitiv-negativ, noapte-zi, barbat-femeie. Lumina si Umbra au nevoie una de cealalta caci se afla in echilibru, dar in momentele prin care trecem acum, partea Umbrei este foarte puternica si foarte hotarata in privinta obiectivelor sale. Prioritatile ei sunt stabilite si ierarhia sa, perfect structurata. Stapanitorii Umbrei actioneaza incercand sa ne impiedice conectarea cu spirala celei de a Cincea Lumi in 2012“!