Publicat in martie 25, 2015 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Reactia axei Londra-Washington la „mirungerea” lui Dan Sova. Se asteapta masive actiuni de protest in toata tara!


Incapacitatea parlamentarilor romani de a se descotorosi de interlopi, penali, spioni, tradatori de neam si tara ingrijoreaza marile cancelarii si alimenteaza anumite state, precum Olanda, in a bloca si pe mai departe accesul Romaniei in spatiul Shengen
Si-Ambasada-Marii-Britanii-e-ingrijorata-de-modificarile-la-Codul-Penal--Parlamentul-sa-sprijine-anticoruptia
Reactia diplomatiei britanice la Bucuresti:
Ambasada britanică monitorizează evoluțiile din domeniul justiției, inclusiv deciziile Parlamentului în ceea ce privește imunitatea parlamentară. Ultimul raport al Comisiei Europene referitor la progresele României în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) notează faptul că România a devenit mai eficientă în lupta împotriva corupției la nivel înalt. Documentul remarcă totodată, cu îngrijorare, că Direcția Națională Anticorupție (DNA) a avut un succes limitat în a convinge Parlamentul să răspundă pozitiv cererilor sale pentru ridicarea imunității unor parlamentari, pentru a permite începerea unor investigații și aplicarea măsurilor de arest preventivApreciem rolul pozitiv al DNA în lupta împotriva corupției și sprijinim eforturile sale constante în această direcție. Organismele judiciare ale României, cum ar fi DNA, pun bazele unui principiu fundamental și anume că nimeni nu este mai presus de lege. Suntem total de acord cu acest principiu.
AmbasadaSUA
Raspunsul ambasadei SUA:
Aşa cum am spus anterior, reducerea corupţiei este vitală pentru dezvoltarea şi securitatea României.Nu comentăm cu privire la cazuri individuale, dar considerăm că un principiu de bază al democraţiei este faptul că toţi oamenii sunt egali în faţa legii. Imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv pentru a evita tragerea la răspundere a unor persoane.Trebuie să se permită anchetarea cazurilor de corupţie şi aplicarea legii.”
image-2014-11-16-18579291-0-protest-kiseleff
Dar cea mai importanta reactie ar trebui sa fie a societatii civile. Sa umplem strazile cu protestul nostru! Doar in fata multimilor determinate mai tremura sobolanii astia interlopi, degizati vremelnic in politicieni.
Sa renasca Piata Universitatii!