13
Publicat in mai 19, 2009 de Oreste Teodorescu in Spiritualitate
 
 

Sa fim curati, zambitori si darzi!


In fiecare clipa a vietii noastre ducem aceasta lupta intre vointa Tatalui si propriile noastre patimi pacatoase. In functie de ce tabara invinge, soarta lumii penduleaza intre Fericire si napasta, intre Iubire si ura. Azi sunt semne destul de ingrijoratoare! Deci este cu atat mai importanta Alianta spiritelor libere, de slujitori ai Binelui Universal prin armele sfinte ale Imparatului nostru: Iubirea, Iertarea, Generozitatea, Blandetea, si nu in ultimul rand spiritul de sacrificiu, stiind ca binefacatorii omenirii sunt primii rastigniti si chinuiti. Dar cum sa nu stai semet in fata nedrepetatii cand stii si il simti pe Dumnezeu ca iti zambeste si te mangaie!

Spre finanul acestor randur, poate pentru unii, cam exaltate, da-ti-mi voie sa mai citez ceva, de data aceasta din „Cartea egipteana a mortilor”:

Rautatea din mine a fost distrusa;ucisa a fost ura din mine. Sters este pacatul ce mi-a apartinut. Merg pe calea ce o cunosc, catre insula dreptatii. Ajung in taramul orizontului ceresc, trec prin sfanta poarta. O, zei ce imi veniti in cale!Intindeti-va bratele spre mine!Am devenit un zeu in rand cu voi. Am vindecat ochiul Soarelui dupa ce fusese ranit. In ziua luptei, de catre cei doi adversari.”

Pace tuturor!