Publicat in martie 5, 2016 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Blestemul sectorului 4: De la Rogin la Baluta


Blatul nerusinat dintre PNL si PSD, cu adanci radacini in USL-ul care l-a propulsat pe Ponta la butoanele executivului, este din ce in ce mai evident, pentru toata lumea. Cele doua partide, care n-au inteles absolut nimic, nici din contextul geopolitic extrem de framantat, nici din aspiratiile milioanelor de tineri romani, care s-au saturat de incompetenta, incoerenta si coruptie, revendicand in strada primenirea clasei politice si restartarea Romaniei, vin cu niste propuneri abjecte, pentru alegerile locale din acest an.

Sa dam valul la o parte si sa-l descoperim pe candidatul PNL pentru sectorul 4, Marius Rogin, in toata splendoarea goliciunii lui! Odiseea personajului nostru incepe inca din studentie, vreme in care facea parte din clanul interlopilor din Iasi, condus de Titu din Suceava. Exista multe marturii care sustin ca in sumbra perioada comunista a anilor ’80, Rogin, cunoscut cu porecla „Rata„, a gasit formula succesului si a fericirii, alaturi de alti baieti, bine claditi la lupte greco romane si judo, impreuna cu care, a organizat o gasca specializata in bisnita, furturi, santaje, dar care turnau frumusel si la Militie, pentru a putea ramane in peisaj. Astfel, mai multi studenti si studente, care locuiau in Complexul Tudor Vladimirescu din Iasi au facut cunostinta cu pumnii sau degetele carnoase ale lui Rogin and co, ramanand fara lantisoare, si banii trimisi de parinti.

????????????????????????????????????

Rogin-2

(Marius Rogin)

Dupa evenimentele din decembrie 1989, Marius Rogin si o buna parte din gasca lui Titi Suceava si-au extins activitatea infractionala, peste hotare, alegand Germania ca si „camp tactic„. Fara lecturi, dar absolvent al Scolii Vietii, master in infractiuni organizate, Marius Rogin, alias „Rata„, si-a gasit repede un rost, la revenirea in tara, cauzata de un  dosar penal deschis de politia din Dresda.

Mirosind de unde pica marafetii si specializat in „comunicarea nonverbala”, se aciueaza pe langa Traian Basescu, pe cand acesta conducea PD-ul si ii devine valet, laudandu-se in stanga si drepata ca este var cu Maria Basescu. Nu putem confirma relatia de rudenie cu sotia fostului presedinte, dar ni se pare interesant ca din pozitia de ordonanta, Rogin ajunge deputat PDL de Neamt, girat de insusi Basescu.

Cel ce se vrea acum, primar la sectorul 4 din Bucuresti, ar vrea ca nimeni sa nu stie de relatiile sale de afaceri cu interlopii clanurilor Mararu, Falau si Craciun.

stanisoara-si-frunzaverde-sunt-masoni

MLNR-Marea-Loja-Nationala-din-Romania-Masoneria

(Mihai Stanisoara si Sorin Frunzaverde)

Ca orice incult sinistru, si Rogin a fost convins ca daca intra in Masonerie, va ajunge „sa conduca lumea”. Frate de loja cu Mihai Stanisoara, omul nostru cu ceafa groasa si ochii rai, se crede vultur, dar habar nu are de mitul lui Icar…Sub ciocanul venerbilului Sorin Frunzaverde si cu sprijin dintre coloane, omul acesta liber si de bune moravuri, cum am vazut pana acum, vrea sa isi intinda tentaculele peste bietii locuitori ai sectorului 4, si PNL , cu ale lui citerii de integritate, doarme in…papusoi!

Daca nu v-ati ingrozit pana acum, nici o problema, punem reflectoarele pe oferta PSD: Daniel Baluta, pe sistemul: scapi de dracu’, dai de tat-su’. In preambulul prezentarii noastre, va spunem abrupt ca Mirela Matichescu, consiliera lui Baluta este „protejata” lui Mazare. Este importanta creionarea portretului doamnei consilier, caci devine revelatorie si pentru caracterizarea domnului Baluta (sa porti ca nume diminutivul de la bala, este o dovada in plus a genialitatii lui Caragiale) …

nepotisme-si-concursuri-cu-dedicatie-regizate-de-mirela-matichescu-la-autoritatea-nationala-pentru-turism-252223-1

(Mirela Matichescu si Radu Mazare)

Fosta Miss Boboc, imediat dupa Revolutie, Mirela Matichescu aterizeaza de pe scena concursului, direct in bratele cu vene groase (acele stiu de ce …) ale lui Radu Mazare. A fost o aterizare foarte catifelata, doamna primind pe langa aprecierile meritate si niste privilegii. Raducu a instalat-o frumusel in functia de sef al Autoritatii Nationale pentru Turism, institutie pe care a condus-o timp de 3 ani, pana in octombrie 2015. Nimeni nu poate intelege, pe ce cai misterioase, dintr-un salariu de functionar public, doamna Matichescu a ajuns sa detina doua dintre cele mai fitoase cluburi din Mamaia: Crush si  Room no 1.

mihai-tudose-si-mirela-matichescu-si-au-prins-urechile-in-scriptele-chinezilor-258574-1

(Mirela Matichescu)

Cetățeanul.net i-a solicitat oficial, interimarului Baluta, sa  comunice, pentru o corectă informare a opiniei publice, care  este functia pentru care a fost angajata Mirela Matichescu, dar pana acum: TACERE!

Dar, sa ne intoarcem la Baluta, vedeta PSD pentru sectorul 4 al Capitalei. Traseul lui politic incepe din partidul violet al celebrului arestat Dan Diaconescu. Insipidul nostru personaj isi gaseste, mai tarziu, un loc bun sub aripa protectoare a lui Liviu Dragnea.

media-144984509877534500

daniel-baluta-461x620

(Daniel Baluta)

Ajungand, prin jocul sortii si al interesului mafiot, interimar la sectorul 4, lui Baluta i se serveste de la partid o alta consiliera, Gabriela Angheloiu, o prietena din tinerete a domnului Dragnea, din Alexandria. Surse din primarie sustin ca inca de la inceput, s-a impus printr-o atitudine autoritara si ca a preluat controlul celor mai importante departamente: resurse umane, juridic, piete, politia locala, urbanism…(exact acolo unde se invart BANII). Angheloiu a mai fost si director al Direcției Juridice și Contencios din ministerul Sanatatii. Ca rod al activitatii sale, a fost acuzata de nereguli grave in urma unui control, care a constatat prejudicii de 68 de milioane de euro.

6a62537fbf34deda8b34cec5bde12fcd

(Gabriela Angheloiu)

Daca va ajunge, Doamne Fereste, primar, Baluta isi va impune la butoane alti domni cu biografii incerte…Unul este Florin Victor Dumitriu, fostul sef de campanie si consilier al lui Sorin Oprescu, iar al doilea,  Dan Docan, fostul sef al Imprimeriei Nationale. Problema este ca amandoi fac parte din echipa care a sifonat banii publici pana acum: reteaua Moni Wigler

Asadar, locuitorii sectorului 4 sunt asediati de lupi hamesiti, imbracati in blanuri pufoase de oi ametite!