Publicat in decembrie 18, 2013 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Ferma animalelor din PSD condusa azi de scroafa suita in copac, imbracata in rochie de mireasa


Omul este un animal politic, iar oamenii politici tind spre instrainare. Ei isi salveaza inconstient propria lor  instrainare, fapt care ii impinge treptat spre paranoizarea propriei lor personalitati. Demnitarii cultiva in primul rand, alienarea starii a treia ca pe o necesitate de a lor de a-si mentine si consolida pozitia  in stat, in tabelul abscons al puterii. Ei ii considera sclavi pe cei care constituie starea a treia, notiune, care in viziunea unor sociologi, defineste masele populare, electorii. Sclavi ai istoriei. Politicienii au inteles ca orice sclav are valoare de animal, in raport cu stapanul”  Marcel Fandarac: Omul e un animal politic

Victor Ponta este, fara indoiala, copilul facut de Ion Iliescu cu Adrian Nastase. Micutul imberb, mai tupeist decat Goe, dar mult mai prost decat Agamita Dandanache reprezinta o mixtura fatala intre obsesia fata de putere a tatucului Ilici si excitatia cu finalizare in preajma banilor, meteahna mostenita de la mamuca din Zambacian.

Obsesia pentru putere l-a scos din grota, pe omul primitiv. Comunismul, acest experiment atent pregatit in laboratoarele oculte ale Stapanitorilor acestei lumi, l-a facut pe omul, urmas al maimutei (Darwin a fost considerat de catre ateii comunisti, Dumnezeu al Stiintei, ca un sublim si absurd paradox…) sa iasa din firescul pesterii slabei sale pregatiri si sa inceapa marea aventura a dominarii.

Victor Ponta, spre deosebire de parintii sai Ion si Adrian, nu este nici destept, nici cult. Reprezinta doar personificarea ambitiei scroafei de a se sui in copac, imbracata in rochie de mireasa. Plagiator, prost comunicator, infatuat, arogant, slab profesional in afara politicii, santajabil (cel putin in dosarul procurorului Panait), condamnabil si debil, Ponta reprezinta cel mai bun paravan al nucleului infractional numit pompos Partidul Social Democrat.

Desigur, se impune intrebarea, cum poate un urangutan cu basca a la Che Guevarra sa prosteasca multimi de alegatori? Raspunsul tine de o subtila cunoastere a naturii umane si mai ales a „bucatariei” politice.  Comunismul, din care provine acest odios PSD a inteles bine cum poate conduce fara pregatire si mai ales fara scrupule.  Lenin spunea: „ Un tovaras ajuns la carma puterii, chiar daca nu este un profesionist in domeniu, trebuie sa-si indeplineasca atributiunile prin limbaj!” Si uite asa a aparut limbajul de lemn, pe care Ponta l-a slefuit pana la nivel de lingura…

Inainte de permite acestei adunaturi de hoti pestilentiali sa mai continue falimentarea Romaniei sa ne amintim mostenirea PSD-ista a guvernarii 2000-2004, cand regele absolut al Mafiei Dambovitene era puscariasul Adrian Nastase:

  • Patru parlamentari au ucis, ori au ranit persoane pe trecerea de pietoni sau pe trotoare, fara sa fi suferit nici o condamnare.
  • 241 de deputati au cheltuit din banii contribuabililor 328 de miliarde lei  pentru salarii, 276 de miliarde pentru cazare, diurna si transport; 40 de miliarde pentru deplasari in strainatate; 18 miliarde pentru telefoane, faxuri; 77 de miliarde pentru factura de intretinere a Casei Poporului, 21, 5 miliarde pentru consumabile.
  • Senatorii  au papat si mai mult intre 2000-2004: 458 de miliarde lei dintre care 158, 7 miliarde pentru salarii; 24 de miliarde pentru deplasari in strainante si 4 miliarde pentru carti publicate.

Acestea sunt doar datele oficiale, din investigatiile de presa si din dosarele de la DNA ale acestor mafioti teribili, rezulta ca aceste maimutele degizate in oameni politici au praduit in regimul Nastase peste 2500 de miliarde de lei…

Generatiile captive sistemului de manipulare si control stapanite bine de fostii tovarasi s-au mai primenit, iar noi astazi nu mai putem inghiti aceste galusti otravitoare, gen buna guvernare…

Fratilor, sa punem foc la temelia acestei odioase ferme populata cu animale de prada! Si sa ne recuperam tara din mainile lor hulpave si nespalate!