Publicat in octombrie 12, 2012 de Oreste Teodorescu in Blog
 
 

Nazistii: precursorii psihotronicii


In 1935 Hitler a declarat astrologia „stiinta imperiala” si a introdus-o alaturi de numerologie si caracterologie in domeniile de cercetare ale Ordinului Negru SS sub directa coordonarte a Marelui Magistru Heinrich Himler. Decada premergatoare celui De al Doilea Razboi Mondial a insemnat un studiu aprofundat al doctrinelor ezoterice si oculte, permitand aparitia in Germania a unor concepte ce aveau sa revolutioneze lumea stiintifica: psihofiziologa si genetica. Profitand de razboi, nazistii au experimentat in lagarele de concentrare, pe cobai umani, inbunatatirea genetica, modificari comportamentale majore, etc. Chiar daca, metodologia nazista a fost absolut odioasa, din punct de vedere moral,rezultatele experimentelor au fost pastrate si continuate de invingatorii razboiului: SUA si URSS. In perioada 1947-1967, savantii ambelor blocuri politice postbelice au continuat experimentele naziste asupra populatiei civile, mascandu-si operatiunile in cercetari farmaceutice sau operand in secret pe detinutii condamnati la ani grei de detentie si au ajuns la rezultate fascinante:

  • Omul este intr-o proportie fundamentala apa. Apa este singurul element care are proprietatile celorlate: cand ingheata este solida, cand fierbe devine gazoasa, in stare naturala este lichida, dar modelata poate deveni plasma. Microundele pulsate pot modifica distal acesta ansamblu cu efecte speciale aspra victimei.
  • Omul traieste in 7 realitati neuronale: Beta (12-16hz), Alfa (8-12 hz), Theta (4-8 hz), Delta (o, 5-4 hz), Beta Inalte (16-20hz), K (20-35 hz) si Beta Supra Inalte (35-60 hz) sau constienta (lumea simturior), subconstienta (lumea intuitiei si a imaginatiei), inconstienta individuala (starea somnului cu vise), Inconstienta arheetipala (somnul fara vise), constienta extinsa, starea de revelatie si hiperconstienta. Toate aceste stari pot fi modificate de la distanta cu ajutorul modelarii undelor hertiale.
  • Creierul uman nu este proiectat sa faca diferenta dintre realitate si fictiune.

Sunt foarte multi specialisti in domeniu, din care am sa mentionez cate unul din fiecare tabara: Dimitry Fornareff si Jim Marrs care afirma ca atat KGB cat si CIA au dezvoltata metodologii de control si influenta distala asupra individului sau maselor, pe care le folosesc atunci cand interesele majore ale tarilor lor  le impun.