Publicat in ianuarie 16, 2014 de Oreste Teodorescu in Politikon
 
 

Cangrena psd-ista in asteptarea unui bisturiu


PSD-ul este fostul partid comunist, re-fatetat formal, deghizat intr-o formatiune de stanga, dar care insumeaza, astazi cea mai jenanta pleiada de infractori, pastoriti voievodal de niste moguli decadenti, care au in solda, fosti activisti, securisti si care au suficienti bani sa-si perfectioneze tehnicile de manipulare, dupa cele mai moderne manuale.

Incapabili sa inteleaga ce ne aflam intr-o alta epoca si intr-un alt context, liderii acestui partid structurat ca o adevarata retea mafiota,se incapataneaza sa-si imagineze, ca mai pot pacali si alte persoane decat propria clientela si poate cateva bunicute din Plopeni, cu frazele lor de lemn si lozincile lor seci.

Iar divizia lor de diversiune-manipulare-dezinformare si propaganda, formata din securisti ridati pe frunte si jurnalisti ridati la suflet repeta pana la exasperare aceeasi placa. Ceea ce mi se pare, insa grav si chiar periculos pentru si asa subreda noastra democratie,este inconstienta cu care arunca in spatiul public provocari xenofobe, rasiste, antisemite care tulbura profund masele ,la nivel afectiv , doar pentru a acoperi evidenta: foarte multi dintre ei au dosare penale grave si se vor duce la puscarie.

Ce se intampla astazi, in peisajul romanesc, este ultima zvarcolire a hidrei comuniste, care agonizeaza grotesc, personificata de acesti tineri psd-isti. Tineri, desigur doar biologic, caci pornirile si patimile sunt vechi. De pe timpul lui…Satan

A venit vremea sa ne trezim si sa ne scuturam odata, pentru totdeauna, de aceste relicve ale celui mai sinistru experiment social!