Publicat in decembrie 5, 2015 de Oreste Teodorescu in Fara categorie
 
 

Fabula cu rozatoare: Cine este Sergiu Diacomatu, sobolanul care i-a imbogatit pe hamsterii politici?


Sergiu Diacomatu a fost un jolly joker, carte  care poate face castigatoare mana politica a celui care o detine. Si acest baiat iscusit in a hrani gurile hulpave ale netrebnicilor alesi de noi, fie din ignoranta, nepasare sau prostie, s-a cam plimbat pe la toate partidele. In ultima vreme, seniorul protector al cavalerului banului de furat a fost nasosul baritonal si mojmondit, Teodor Atanasiu, poreclit de cei care au citit mai multe carti decat vor putea scrie in penitenciar: „Tanase Scatiu”.

SONY DSC

Omul de aur de la ANRP, Sergiu Diacomatu, botezat de trepadusii din partide: „Serge Bancomatu”, a crescut in influenta sub fustele Elenei Udrea, in slitul pantalonului evazat a lui Dorin Cocos si in selfiurile cu buzata Elena Basescu, apoi l-a alimentat cu servetele de unica folosinta pe broscoiul Ion Oltean, ca sa poata sterge biroul Crinutei Dumitran dupa partidele libidionoase de sex peste dosare.

Diacomatu-Sergiu

Itele prin care ANRP a prejudiaciat statul roman si pe proprietarii de drept cu peste doua miliarde de euro se intalneau intre cele doua andrele, cu care Diacomatu isi croseta drumul de succes printre infractorii de partid. Modelul sau de pullover i-a placut si lui Chiliman, care i-a vandut locul de presedinte al filialelei PNL Sector 1. Originar din Braila, mana dreapta a Blondei de la Cotroceni, pe vremea cand Basescu poza intr-un cruciat impotriva coruptiei, Serge Bancomatu’, trecut si prin gratiile Dianei Tusa chiar a crezut ca poate castiga primaria sectorului 1, la alegerile din 2016.

image-2015-04-9-19880839-0-sebastian-moise-elena-udrea-elena-basescu

Acum, Diacomatu, dezbracat de mantia-i protectoare, se afla gol, golut in fata privirilor necrutatoare ale procurorilor DNA se vede pus in fata unei alegeri deloc complicate pentru un sobolan atat de lipsit de etica si moralitate ca el, adica sa taca sau sa-i toarne pe mai marii clipei care s-au infruptat din praduielile ANRP. Ca o marturie a faptului ca escrocul va face orice pentru a-si salva soriciul plin de solzi este o alta spovedanie facuta in 2014 cand a fost saltat de procurori pentru prima oara in dosarul retrocedarilor frauduloase: „Cu Dorin Cocos nu am discutat niciodatatelefonic, dar au fost situatii in care eram sunat de catre Alin Cocos si invitat la sediul Eurohotel din Bulevardul Maresal Averescu, unde se afla si Dorin Cocos. La una din intalniri, spre sfarsitul lui 2010, Dorin Cocos mi-a dat pe un biletel numarulunui dosar aflat la ANRP si mi-a cerut sprijinul pentru solutionarea favorabila si cu celeritate a acestui dosar. Solicitantuldespagubirilor in acest dosar era Gheorghe Stelian. Discutiile din acest dosar le-am purtat prin intermediul sefului de Serviciu Despagubiri, Ancuta Anghelina. De dosarul dedespagubire s-a interesat si presedintele Crinuta Dumitrean. Precizez ca la nivelul CCSD, CrinutaDumitrean si Bica Alina, reprezentanta Ministerului Justitiei, actionau concertat, iar in situatia in care una dintre ele nu era de acord cu vreun dosar, era sustinuta de cealalta, creand atmosfera, iarceilalti membri votau conform opiniei induse de acestea”.

Morala: Cand te crezi un hamster alb si faci schimb de boabe cu sobolonii, risti sa iti petreci o vreme indelungata cu gandacii. Elena Udrea stie deja acest adevar, foarte curand il vor afla si altii. Puscaria (unora) salveaza Romania (multora)!